Ihan kamalan ihania palautteita

Ihan mahtavia suorituksia syys-lokakuun juoksukurssilaisilla: tulokset on parantuneet, juoksemisen ilo löytynyt ja yhtäkkiä juoksukuntoa löytyy enemmän kuin uskoisikaan. Ootte kaikki ihan mielettömiä!

Kävelystä juoksuun – juoksukurssi aloittelijalle

”Lenkit tulivat säännölliseksi rutiiniksi ja joka kerta hölkkä tuntui paremmalta. Viikon tauko jalkateräkivun vuoksi ei lannistanut vaan jatkoin sitten ohjelman mukaan viikon ”myöhässä”. Selkeä ohjeistus oli ainakin minulle se, millä pysyin ohjelmassa, enkä lähtenyt sooloilemaan/hölkkäämään heti liikaa. Suosittelen kurssia lämpimästi – oma kehitys 7 viikon aikana on huimaa ja palkitsevaa!”

– Kristiina

”Tuntuu hyvältä! Olen yllättynyt, että oikeasti olen jaksanut hölkätä treenit läpi, vaikka on ollut hiukan sairastelua aikaisemmin, erittäin paljon töitä ja niiiiin pimeää.”

– Heidi

Juoksukunnon parantaminen – juoksukurssi hieman juosseelle

”Pystyn juoksemaan pidempään miellyttävästi. Oivallukset liittyivät lämmittelyn ja liikkuvuusharjoittelun tärkeyteen. Ennen vaan kävelin 5 minuuttia lämmittelyksi, nämä sinun lämmittelyohjeet olivat todella hyviä ja paransivat edellytyksiä juosta niin että se tuntui mukavalta. Toinen oivallus liittyi kävelylenkkien mahtavuuteen ja arvoon. Ennen en viitsinyt ”vaan” kävellä kun en ajatellut että se olisi kauhean hyvää liikuntaa. Kurssilla hyvin toimivat viikottaiset, tarkat ohjelmat jotka tulivat suoraan sähköpostiin. Niin helppoa!”

– Anu

”Mukavasti sujuu! Lemppareita ovat nämä muutama minuutti juoksua ja minuutti kävelyä -kierrokset, ne ovat sellaisia suht rennon tuntuisia harjoituksia, mutta kuitenkin sillä tyylillä saa juostua yhteen laskettuna pitkiäkin pätkiä. Yllättävää oli tämä: Aiemmin olen ollut sitä mieltä, ettei ihmisen kuulu pimeässä lähteä pihalle ollenkaan. Nyt olen huomannut, että otsalampun kanssa juokseminen tuolla pimeydessä onkin tosi kivaa! :)”

– Tiina

”Lopputestissä pystyin juoksemaan 3,7 kilometrin lenkin yli 7 minuuttia nopeammin, mitä kurssia aloittaessa. Huomasin, että pystyn juoksemaan pitkiäkin matkoja, jos juoksen vaan tarpeeksi hitaasti. Ja lyhyt minuutin kävely välissä tekee juoksemisesta helpompaa. [–] Olen tosi iloinen, että heinäkuussa aloitin Kävelystä juoksuun -kurssin. Kurssin jälkeen pystyin jo juoksemaan joitain kilometrejä. Sen jälkeen oli täysin selvää, että jatkan juoksukunnon parantaminen kurssilla. Tällä kurssilla pystyin parantamaan juoksuvauhtiani huimasti (6,2 km/h -> 7,8 km/h). Nyt jatkan ilman muuta Juoksukunnon ylläpito -kurssilla.”

– Eija

”Nyt katson sykkeet vasta lenkin jälkeen, pölisen ja laulelen välillä testimielessä. Sykkeet ovat pysyneet kohtuullisesti kuosissa, mutta ennenkaikkea kertaakaan ei ole tullut läkähdys ja uupumus, vaan nyt seuraavaa lenkkiä jo odottaa. Yksi lihasjumiviikko ja yksi reissuviikko (paljon töitä, vähän unta ja paljon ajokilometrejä) aiheuttaa sen, että olen pari viikkoa jäljessä, mutta ostan ehdottomasti itselleni sen ylläpitokurssin etukäteisjoululahjaksi!”

– Riitta

”Alussa 6 km matkaan meni 51 min ja kävelin aina tasaisesti hölkän väleissä läpi koko matkan. Lopputestissä juoksin 7,1 km 51 minuuttiin. Kävelyä oli vain parissa ylämäessä. Itse olen todella tyytyväinen tähän kehitykseen. Nyt on hyvä motivaatio jatkaa harrastuksen parissa.”

– Aliisa

Jaa kaverille

Viimeisimmät artikkelit

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirje