top of page
Search

Ihan kamalan ihania palautteita

Updated: Aug 7, 2021

Ihan mahtavia suorituksia syys-lokakuun juoksukurssilaisilla: tulokset on parantuneet, juoksemisen ilo löytynyt ja yhtäkkiä juoksukuntoa löytyy enemmän kuin uskoisikaan. Ootte kaikki ihan mielettömiä!


Kävelystä juoksuun


"Lenkit tulivat säännölliseksi rutiiniksi ja joka kerta hölkkä tuntui paremmalta. Viikon tauko jalkateräkivun vuoksi ei lannistanut vaan jatkoin sitten ohjelman mukaan viikon "myöhässä". Selkeä ohjeistus oli ainakin minulle se, millä pysyin ohjelmassa, enkä lähtenyt sooloilemaan/hölkkäämään heti liikaa. Suosittelen kurssia lämpimästi - oma kehitys 7 viikon aikana on huimaa ja palkitsevaa!"


- Kristiina


"Tuntuu hyvältä! Olen yllättynyt, että oikeasti olen jaksanut hölkätä treenit läpi, vaikka on ollut hiukan sairastelua aikaisemmin, erittäin paljon töitä ja niiiiin pimeää."


- Heidi


Juoksukunnon parantaminen


"Pystyn juoksemaan pidempään miellyttävästi. Oivallukset liittyivät lämmittelyn ja liikkuvuusharjoittelun tärkeyteen. Ennen vaan kävelin 5 minuuttia lämmittelyksi, nämä sinun lämmittelyohjeet olivat todella hyviä ja paransivat edellytyksiä juosta niin että se tuntui mukavalta. Toinen oivallus liittyi kävelylenkkien mahtavuuteen ja arvoon. Ennen en viitsinyt ”vaan” kävellä kun en ajatellut että se olisi kauhean hyvää liikuntaa. Kurssilla hyvin toimivat viikottaiset, tarkat ohjelmat jotka tulivat suoraan sähköpostiin. Niin helppoa!"


- Anu


"Mukavasti sujuu! Lemppareita ovat nämä muutama minuutti juoksua ja minuutti kävelyä -kierrokset, ne ovat sellaisia suht rennon tuntuisia harjoituksia, mutta kuitenkin sillä tyylillä saa juostua yhteen laskettuna pitkiäkin pätkiä. Yllättävää oli tämä: Aiemmin olen ollut sitä mieltä, ettei ihmisen kuulu pimeässä lähteä pihalle ollenkaan. Nyt olen huomannut, että otsalampun kanssa juokseminen tuolla pimeydessä onkin tosi kivaa! :)"


- Tiina


"Lopputestissä pystyin juoksemaan 3,7 kilometrin lenkin yli 7 minuuttia nopeammin, mitä kurssia aloittaessa. Huomasin, että pystyn juoksemaan pitkiäkin matkoja, jos juoksen vaan tarpeeksi hitaasti. Ja lyhyt minuutin kävely välissä tekee juoksemisesta helpompaa. [--] Olen tosi iloinen, että heinäkuussa aloitin Kävelystä juoksuun -kurssin. Kurssin jälkeen pystyin jo juoksemaan joitain kilometrejä. Sen jälkeen oli täysin selvää, että jatkan juoksukunnon parantaminen kurssilla. Tällä kurssilla pystyin parantamaan juoksuvauhtiani huimasti (6,2 km/h -> 7,8 km/h). Nyt jatkan ilman muuta Juoksukunnon ylläpito -kurssilla."


- Eija


"Nyt katson sykkeet vasta lenkin jälkeen, pölisen ja laulelen välillä testimielessä. Sykkeet ovat pysyneet kohtuullisesti kuosissa, mutta ennenkaikkea kertaakaan ei ole tullut läkähdys ja uupumus, vaan nyt seuraavaa lenkkiä jo odottaa. Yksi lihasjumiviikko ja yksi reissuviikko (paljon töitä, vähän unta ja paljon ajokilometrejä) aiheuttaa sen, että olen pari viikkoa jäljessä, mutta ostan ehdottomasti itselleni sen ylläpitokurssin etukäteisjoululahjaksi!"


- Riitta


"Alussa 6 km matkaan meni 51 min ja kävelin aina tasaisesti hölkän väleissä läpi koko matkan. Lopputestissä juoksin 7,1 km 51 minuuttiin. Kävelyä oli vain parissa ylämäessä. Itse olen todella tyytyväinen tähän kehitykseen. Nyt on hyvä motivaatio jatkaa harrastuksen parissa."


- Aliisa


Juoksukunnon ylläpito


"Tänään on ohjelmassa juoksua. Niin pitkä lenkki kuin jaksaa mukavasti juosta ja sit otetaan kilometrit ylös. Jännäks menee. Siellä on vähän tuulinen ilma. "

"Ou mai gaad!! Juoksin 3 tunnissa 11 minuutissa 21km! En voi uskoa, että juoksin 21 kilometriä. Vauhti oli hidas, mutta matkaa kertyi 21 kilometriä. Hämmennyin! Aloitin lenkkeilyn Rebekan juoksukunnon parantaminen -kurssin avulla. Silloin viisi kilometriä tuntui mukavalta matkalta. Tänään, puoli vuotta myöhemmin, 21 kilometria tuntui yhtä mukavalta. En ollut lenkin jälkeen rättipoikki, keuhkoissa ei tuntunut yhtään. Väsymystä tuntui lähinnä jalkojen isoissa lihaksissa ja jalkapohjissa. Rebekan juoksukunnon parantaminen -kurssista oli todella paljon hyötyä. Pääsin tällaiseen juoksukuntoon lähes huomaamatta ja niin kovin helposti. Kun 8 viikon Juoksukunnon parantaminen -kurssi oli ohi, 8 kilometriä meni mukavasti. Sen jälkeen osallistuin jatkokurssille Juoksukunnon ylläpito. Olen tehnyt siitä nyt noin puolet."


- Satu


Juoksuvalmentaja Rebekka Jaakkola, juoksukurssi, juoksuvalmennus, online juoksukurssi, verkkojuoksukurssi

121 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page