top of page

YRITYKSILLE

VAHVA YRITYS

Mietinnässä miten panostaa henkilökuntasi hyvinvointiin ja samalla myös yrityksesi tulevaisuuteen?

 

Tiesithän, että liikunta parantaa mielialaa ja saa olon tuntumaan energisemmältä? Työntekijöiden säännöllinen liikunta tuo puhtia työssä jaksamiseen ja vähentää sairauspoissaoloja. 

 

Osta henkilökunnallesi VAHVA ELÄMÄn työhyvinvointia!

 

Hyvinvointialan ammattilaisen Rebekka Jaakkolan suunnittelemat matalan kynnyksen verkkokurssit soveltuvat niin erittäin huonokuntoisille kuin juoksusta haaveileville tai kympin juoksukuntoa tavoitteleville ja myös juoksukunnon ylläpitämiseen. Nämä verkkokurssit ovat super helppo tapa pitää huolta henkilökunnan hyvinvoinnista.

 

Rebekka Jaakkola on CrossFit Kirkkonummen ja VAHVA ELÄMÄ Oy:n perustaja. Rebekalla on vankka kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta. Rebekka on erikoistunut juoksukurssien sekä erittäin huonokuntoisten harjoitusohjelmien suunnitteluun sekä ihmisten motivointiin ja hyvinvoinnin parantamiseen kokonaisvaltaisesti.

 

VAHVA ELÄMÄ -verkkokurssit:

 

Pohjalta peruskuntoon - erittäin huonokuntoisten treeniohjelma - 6 kuukautta

Heille, jotka eivät ole harrastaneet liikuntaa vuosiin tai koskaan, mutta haluavat vahvemman ja energisemmän arjen. Kurssilla vahvistetaan lihaskuntoa kehonpainoharjoituksilla, jotka on suunniteltu huomioon ottaen mahdolliset huonon kunnon tuomat fyysiset haasteet. Kurssiin kuuluu myös kävelylenkkejä.

Erittäin huonokuntoisten kävelystä hölkkäkuntoon – 8 kuukautta

Heille, jotka eivät ole harrastaneet liikuntaa vuosiin tai koskaan, mutta haluavat vielä tulevaisuudessa hölkätä. Kurssilla vahvistetaan lihaskuntoa kotona tehtävillä motivoivilla ja voimaannuttavilla harjoituksilla ja lähdetään maltillisesti kävelylenkkien kautta hölkkäämään lyhyitä matkoja.

 

Kävelystä juoksuun – 8 viikkoa

Juoksukunnosta haaveileville aloittelijoille, jotka eivät vielä pysty juoksemaan yhtäjaksoisesti tai juoksu on todella raskasta. Kurssi perustuu kävelyn ja hölkän vaihteluun sekä monipuolisiin harjoituksiin.

 

Juoksukunnon parantaminen – 8 viikkoa

Kokeneemmille juoksijoille, jotka pystyvät juoksemaan jo jonkin matkaa, mutta juoksu tuntuu aina tahmealta. Kurssin tavoitteena on juosta helpot 5-8 km ja löytää kuuluisa juoksijan flow.

 

Juoksukunnon ylläpito – 6 kuukautta

Säännöllisesti 5-10 km lenkkejä juokseville harrastejuoksijoille. Kurssi sisältää vaihtelevien juoksuharjoitusten lisäksi monipuolisia lihaskunto- ja intervalliharjoituksia.

Tavoitteena kevyt 10-20 km – 3 kuukautta

Tämä kurssi on hänelle, jonka juoksuinnostukseen ei riitä lyhyemmät lenkit ja hän haluaa ehkä koetella rajojaan tietenkin miellyttävien ja monipuolisten treenien parissa.

Vahva juoksupaketti – 10 kuukautta

Sisältää Kävelystä juoksuun, Juoksukunnon parantaminen ja Juoksukunnon ylläpito -kurssit. Maksimaalista hyvinvointia vähintään 10 kuukaudeksi.

 

VAHVA ELÄMÄ -juoksukurssien avulla voit palkita kaikkia työntekijöitä riippumatta siitä, missä päin Suomea tai maailmaa he työskentelevät, sillä verkkojuoksukurssit eivät ole sidottuja paikkaan eikä aikaan. Kaikki ohjelmat sisältävät varsinaisten juoksuharjoitusten lisäksi palauttavat harjoitukset sekä ohjeet lämmittelyille ja loppujäähdyttelyille. Treeniohjelmat ovat helposti muokattavissa omaan arkeen ja kuntotasoon sopiviksi ja soveltuvat myös kaikkein huonokuntoisimmille, eli heille jotka tätä lahjaa eniten tarvitsevat.

 

LISÄÄ JUOKSUKURSSEISTANI VOIT LUKEA TÄSTÄ

 

Henkilöstön ilmoittautuminen on tehty työnantajalle helpoksi, eikä sinun tarvitse kuin jakaa kurssien linkit henkilöstöllesi, ja me hoidamme loput. Laskutamme teitä vain todellisten käyttäjien mukaan. Et maksa yhtään ylimääräistä ja voit antaa työntekijöillesi terveyttä edistävän vaihtoehdon tavaralahjan sijaan. 

 

Laita postia tai soita, niin katsotaan juuri sinun yrityksellesi sopiva paketti. Sovin mielelläni kanssasi myösvideopalaverin ja kerron tuotteistani ja yhteistyömahdollisuuksista lisää.

 

Rebekka / rebekka (at) vahvaelama.com

bottom of page