Tervetuloa harjoittelemaan Naisten Kympin valmentajan Rebekka Jaakkolan kanssa!

Ihanaa että saan valmentaa myös sinua!

 

Mun tärkein tavoite on saada sullekin juoksun flow järkevällä ja innostavalla harjoittelulla. Tämän kolmen viikon aikana tuletkin huomaamaan, että juokseminen voi olla oikeasti tosi nautinnollista.

 

Kolme viikkoa on lyhyt aika tehdä isoja muutoksia fyysiselle kehittymiselle, mutta se on riittävä aika sille henkiselle muutokselle, joka mahdollistaa juoksun flown salaisuuden löytymisen. Mun kanssa sun on lupa nauttia joka ikisestä askeleesta ja vielä niin, että treenit solahtaa just sun arkeen helposti! :)

Valmennus sisältää 3 erilaista juoksua tukevaa lihaskuntotreeniä, 4 mun super suosittua liikkuvuusharjoitusta sekä 5 vaihtelevaa juoksutreeniä. 

Valmennuksessa on kolme eri lähtötasoa:

1. Et juokse vielä yhtään

2. Pystyt jo juoksemaan jonkin verran, mutta se tuntuu aina jokseenkin raskaalta

3. Useampikin kilometri jo menee, mutta kymppi on vielä haastava tai kokonaan juoksematta.

Juoksuohjelma tulee sähköpostiisi viikko kerrallaan 7 vuorokauden välein ja sisältää kaiken mitä tarvitset juoksukunnon kehittymiseen. 

Tästä se lähtee!

Valmentajasi Rebekka

HUOM!​ Asiakas harjoittelee omalla vastuullaan. Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola eikä Naisten Kympin organisaatio ole vastuussa mistään mahdollisesti treeneistä/harjoittelusta seuranneista tai treenien aikana tulleista vammoista tai loukkaantumisista.

 

Osallistumalla juoksuohjelmaan asiakas hyväksyy Vahva Elämä Oy:n markkinoinnin sekä mahdollisten kolmansien osapuolten tuotemarkkinoinnin Vahva elämän sähköposteissa.

NKLOGO.jpg
Logo VE koralli + Rebekka + symboli mustavalkopersikka.jpg