top of page
Search

Lisää energiaa - paras joululahja yrityksen työntekijöille

Yrityksen tärkein voimavara on hyvinvoiva henkilökunta. Me Vahva Elämä -yrityksestä haluamme auttaa sinua pitämään henkilökunnastasi huolta. Pitämällä huolta henkilökuntasi hyvinvoinnista panostat myös yrityksesi tulevaisuuteen.

Juoksukurssi joululahjaksi, yrittäjän joululahja työntekijöille, yrityslahja
Liikunta alentaa stressitasoja, parantaa vastustuskykyä ja virkistää ajattelua.

Osta henkilökunnallesi joululahjaksi VAHVA ELÄMÄn työhyvinvointia!


Tarjoamme hyvinvointialan ammattilaisen Rebekka Jaakkolan suunnittelemia matalan kynnyksen online-juoksukursseja hyvään joululahjahintaan! Rebekan suunnittelemat juoksukurssit ovat kokonaisvaltaisia treeniohjelmia, joita voi helposti soveltaa omaan kuntotasoon ja arkeen sopiviksi. Verkkokursseja on kaikentasoisille juoksijoille ja juoksusta haaveileville - myös erittäin huonokuntoisille.


Palautteen perusteella moni kurssilainen on ihastunut juoksuun, koska kursseilla ei treenata hampaat irvessä ja verenmaku suussa.

”Ehkä parasta on kuitenkin se, ettei tarvitse kärsiä ja silti voi luottaa, että kehittyy, kun noudattaa ammattilaisen laatimaa ohjelmaa. Ei ole kyllä koskaan vielä ollut lenkkeilystä näin mahtava tunne eikä ennen ole heti lenkin jälkeen alkanut odottaa seuraavaa kertaa."

Kaikki treenit voi tehdä kotona tai omalta kotiovelta liikkeelle lähtien. Tämä lahja on siis helposti käytettävissä koko henkilökunnallesi riippumatta siitä missä päin kaupunkia, maata tai ehkä jopa maailmaa he työskentelevät.


Vahva Elämän juoksukurssit on tarkoitettu heille, jotka haluavat juosta hymyssä suin ja heille, jotka haluavat helppoa, motivoivaa ja maltillista treeniä.

”Kokonaisuutena juoksukurssi toimi hyvin. Sopivassa suhteessa vaativampia ja helpompia lenkkejä, lihaskuntotreenejä ja ihania helppoja avaavia ja palauttavia treenejä.
Tää on varmaan eka kerta elämässä, kun treenaan juoksua järkevästi ja terveellisesti, vaikka juoksua onkin takana 10 vuotta.

VAHVA ELÄMÄ -juoksukurssit verkossa:


Juoksukurssi joululahjaksi, yrittäjän joululahja työntekijöille, yrityslahja
Vahva Elämän juoksukurssit ovat lempeitä, mutta silti tehokkaita. Jokaisesta lenkistä kuuluu nauttia.

Erittäin huonokuntoisten kävelystä hölkkäkuntoon – 8 kuukautta


Heille, jotka eivät ole harrastaneet liikuntaa vuosiin tai koskaan, mutta he haaveilevat juoksemisesta. Kurssilla vahvistetaan lihas- ja peruskuntoa motivoivilla ja vaihtelevilla harjoituksilla. Hölkkä tulee maltillisesti mukaan treeneihin kurssin puolivälin jälkeen.


Kävelystä juoksuun – 8 viikkoa

Juoksukunnosta haaveileville aloittelijoille, jotka eivät vielä pysty juoksemaan yhtäjaksoisesti tai juoksu on todella raskasta. Kurssi perustuu kävelyn ja hölkän vaihteluun.


Juoksukunnon parantaminen – 8 viikkoa

Kokeneemmille juoksijoille, jotka pystyvät juoksemaan jo jonkin matkaa, mutta juoksu tuntuu aina tahmealta. Kurssin tavoitteena on juosta helpot 5-8 km ja löytää kuuluisa juoksijan flow.


Juoksukunnon ylläpito – 6 kuukautta

Säännöllisesti 5-10 km lenkkejä juokseville harrastejuoksijoille. Kurssi sisältää vaihtelevien juoksuharjoitusten lisäksi monipuolisia lihaskuntoharjoituksia.


Tavoitteena kevyt 10-20 km – 3 kuukautta

Kurssi heille, joiden juoksuinnostukseen ei riitä lyhyemmät lenkit ja he haluavat ehkä koetella rajojaan – tietenkin miellyttävien ja monipuolisten treenien parissa.


Vahva juoksupaketti – 10 kuukautta

Sisältää Kävelystä juoksuun, Juoksukunnon parantaminen ja Juoksukunnon ylläpito -kurssit. Maksimaalista hyvinvointia vähintään 10 kuukaudeksi.


Kaikki verkkokurssit sisältävät varsinaisten juoksuharjoitusten lisäksi palauttavat harjoitukset sekä ohjeet lämmittelyille ja loppujäähdyttelyille. Kävelystä juoksuun -kurssia lukuun ottamatta kursseihin kuuluu myös kehonpainolla tehtävät lihaskuntoharjoitukset.


Lisäksi meillä on kurssi heille, jotka eivät ole innostuneet juoksemista.

Pohjalta peruskuntoon – erittäin huonokuntoisten kotitreeniohjelma – 6 kuukautta

Kurssi heille, joiden tavoitteena ei ole juokseminen vaan energisempi arki. He eivät ole harrastaneet liikuntaa vuosiin tai koskaan. Kurssilla vahvistetaan lihaskuntoa kehonpainoharjoituksilla, jotka on suunniteltu ottaen huomioon mahdolliset huonon kunnon tuomat fyysiset haasteet. Lisäksi kehon toimintakykyä parannetaan liikkuvuusharjoituksilla ja kävelylenkeillä.

LISÄÄ JUOKSUKURSSEISTANI VOIT LUKEA TÄSTÄ.


Laita postia tai soita, niin katsotaan teille sopiva joululahjapaketti. Sovin mielelläni kanssasi myös videopalaverin ja kerron tuotteistani ja yhteistyömahdollisuuksista lisää.


Rebekka

040 539 5072

rebekka@vahvaelama.comRebekka Jaakkola on CrossFit Kirkkonummen ja VAHVA ELÄMÄ / Rebekka Jaakkola perustaja. Rebekalla on vankka kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta ja hän on erikoistunut matalan kynnyksen harjoitusohjelmien suunnitteluun sekä ihmisten motivointiin ja hyvinvoinnin parantamiseen kokonaisvaltaisesti.


Kuvat: Jassu Dammert

34 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page