top of page
Search

Vauhdin hurmaa - juoksukurssi netissä

Updated: Oct 6, 2021

Tuntuuko juoksemisesta nauttiminen ihan mahdottomalta ajatukselta?

Ei enää. Mun juoksukurssin avulla sinäkin opit nauttimaan juoksulenkin joka askeleesta.


Mun verkkojuoksukursseja on ostettu vuodessa lähes 3000 kappaletta. Upeat palautteet kertovat, että juoksun flow löytyy mun kursseilla taatusti, kunhan noudatat mun lempeän ja tehokkaan valmennusfilosofiani tärkeimpiä periaatteita.


Monipuolisia ja motivoivia online juoksukursseja aloittelijoille ja edistyneemmille.
Vahva Elämä / Rebekka Jaakkola
  1. Noudata treeniohjelmaa omaan arkeen ja jaksamiseen sopivasti.

  2. Ole armollinen itsellesi; älä vaadi itseltäsi liikaa, äläkä treenaa stressaantuneena tai kiireisenä.

  3. Tee treenit ohjelman järjestyksessä itsellesi sopivaan tahtiin. Viikon treenit voi tehdä vaikka 12 päivässä ja kehitys on silti taattua.

  4. Älä suorita vaan nauti!

  5. Muokkaa treenit mun ohjeiden mukaan itsellesi sopiviksi. Jokaisen treenin tulee tuntua kivalta.

  6. Ohjatut lämmittelyt on kiitellyimpiä asioita mun kursseilla. Tee aina lämmittely ennen treeniä niin juoksu tuntuu kepeältä heti alusta lähtien.

  7. Tee kaikki ohjelman energisoivat ja vähän aikaa vievät liikkuvuusharjoitukset. Niiden avulla keho on valmiimpi varsinaiseen treeniin ja yleinen hyvinvointisi paranee aktiivisemman verenkierron ja liikkuvamman kehon myötä.

  8. Tärkeintä ei ole määrä, teho tai nopeus vaan säännöllisyys. Pyri treenaamaan säännöllisesti, vaikka se olisi vain yksi juoksulenkki viikossa.

  9. Tärkeintä ei ole se mitä tekee ja miten, vaan että ylipäätään tekee jotain. Juoksulenkki on juoksulenkki, vaikka osin kävelet sen, ja treeni on treeni, vaikka se kestäisi vain 2 minuuttia.

  10. Mun juoksukurssit on luomuliikuntaa, eli sinä et tarvitse sykemittaria, jos et sellaista jo omista. Minä opetan sinut löytämään oikean juoksuvauhdin myös ilman sykemittaria.

Mun treeneissä ei kärsitä vaan nautitaan! Vahva Elämän juoksuohjelmat on suunniteltu sinulle, joka haluat järkevää, maltillista ja motivoivaa juoksuvalmennusta netissä.


Valmennan lempeästi mutta päättäväisesti. Ohjeistan kaikki treenit selkeästi. Mun verkkovalmennukset pitävät sisällään kaiken mitä tarvitset harrastelijan juoksutreeneihin, eli juoksulenkkien lisäksi video-ohjatut lämmittelyt ja loppujäähdyttelyt, palauttavat ja lihaskuntoa vahvistavat harjoitukset, ihanat liikkuvuusharjoitukset sekä ohjeet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.


Mun juoksuohjelmilla pääset vauhdin hurmaan olit sitten erittäin huonokuntoinen tai jo valmis koettelemaan rajojasi pidemmillä lenkeillä.


Lue lisää mun kursseista täältä.


Kuva: Johannes Terhemaa

61 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page