top of page
Search

VAHVA ELÄMÄ 1 VUOTTA!

Vahva Elämä juhlistaa ensimmäistä syntymäpäiväänsä alentamalla KAIKKIEN KURSSIEN


HINTAA -15% 7.-9.6. väliseksi ajaksi!

Joskus asiat saavat alkunsa vähän kuin vahingossa. Niin myös Vahva Elämä. Olin järjestänyt jo muutaman vuoden ajan live-juoksukursseja CrossFit Kirkkonummen asiakkaille, kun korona iski keväällä 2020.

Samoihin aikoihin mietin, että minun pitää lisätä niiden asioiden tekemistä, joissa olen hyvä ja jotka tuottavat minulle eniten iloa. Näitä asioita pohtiessani tajusin, että juoksukurssien suunnittelu ihan tavallisille liikkujille oli juuri sitä. Juoksukurssini olivat aina olleet kovin tykättyjä, joten päätin siirtää kurssit verkkoon kaikkien saataville ja pian perustin niille oman yrityksen Vahva Elämän.

Kaikki alkoi kävelystä


Ensimmäistä suunnittelemani kurssia, Kävelystä juoksuun, alkoi juosta myös Kanadassa asuva paras ystäväni Sanna Suopanki. Kuukauden kurssia tehtyään hän alkoi kysellä kurssille jatkoa, kun ei enää halunnut lopettaa juoksemista! Sanna pyysi myös tarkempia lämmittelyohjeita ja halusi mukaan lihaskuntotreenejä. Näin alkoi muodostua kehys Vahvan Elämän monipuolisille ja toimiville kursseille.

Juoksun flow alkoi yhtäkkiä löytyä yhdelle sun toiselle kurssilaiselle ja tajusinkin, että olen todella hyvä suunnittelemaan miellyttäviä ja motivoivia juoksuohjelmia. Olen alusta lähtien halunnut suunnitella verkkotreeniohjelmia harrastejuoksijoille tai juoksemisesta vasta haaveileville, sekä treeniohjelmia erittäin huonokuntoisia ihmisille.


Tavoitteena on tehdä ohjelmia, jotka etenevät maltillisesti niin, että jokainen treeni tuntuu alusta lähtien hyvältä, mutta ovat silti tehokkaasti kuntoa kasvattavia. Kehittyäkseen ei tosiaan tarvitse treenata veren maku suussa! Ohjelmieni armollisuus onkin yksi kiitellyimpiä asioita. Kaikki treeniohjelmani on suunnattu kiireistä elämää elävälle ihmisille. Hektisen arjen päälle ei useinkaan sovi rääkkitreenit, vaan liikunnan pitää olla sellaista, ettei se kuormita lisää, vaan tuo voimia.

Juoksukurssien rinnalle halusin tuoda lempeitä ohjelmia myös niille, jotka liikuntaa kaikkein eniten tarvitsevat, eli erittäin huonokuntoisille. Liikunta kuuluu kaikille, mutta tarpeeksi matalan kynnyksen treenejä on vaikea löytää. Halusin tehdä liikunnan aloittamisen kynnyksestä niin matalan kuin vaan suinkin voi.

Tammikuussa alkoivatkin ensimmäiset erittäin huonokuntoisille tarkoitetut Pohjalta peruskuntoon ja Kävelystä hölkkäkuntoon -kurssit. Haluan auttaa liikkumisen alkuun ihmisiä, joiden arkeen liikunta ei ole kuulunut pitkään aikaan tai ei ehkä koskaan.

Kursseilla on motivoivia ja simppeleitä kehonpainotreenejä, joiden teho nousee tasaisen varmasti kurssin edetessä. Opetan kurssilaisia nauttimaan liikunnasta ilman, että liikuntaa suoritetaan. Sekä erittäin huonokuntoisten kurssien että juoksukurssien päätavoite onkin, että liikkuminen tuntuu koko ajan hyvältä ja sitä haluaa lisää!


Yhdestä naisesta kahdeksi

Vahva Elämä lähti lentoon nopeasti, joten jo kuukausi yrityksen perustamisesta pyysin Sannaa mukaan toimintaan. Taka-ajatuksena oli, että Sannasta tulisi vielä joku päivä yhtiökumppanini, mikä tapahtuikin 15. maaliskuuta 2021 kun Vahva Elämästä tuli osakeyhtiö.

Sannan huolehtii Vahva Elämän nettisivuihin ja kurssialustaan liittyvistä asioista sekä vastaa asiakaspalvelusta kaikissa muissa kuin treenaamiseen liittyvissä asioissa. Näin minulle jää enemmän aikaa panostaa kurssien suunnitteluun, valmennusvideoiden tuottamiseen sekä asiakkaiden auttamiseen treeneihin ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Yhteistyökuviot yritysten, sosiaalisen median kumppaneiden ja muiden tahojen kanssa hoidetaan yhdessä.

Sanotaan, ettei ystävyyttä ja yrittäjyyttä kannata sekoittaa keskenään, mutta meillä tämä toimii. Ollaan molemmat aika pedantteja ja muutenkin saman luonteisia, ja kun luottamus ja avoimuus on 110% molemmin puolin, yhteistyö sujuu upeasti. Kiitos Sanna, kun tulit mukaan ja uskoit unelmiini!

Iso kiitos kuuluu myös kaikille upeille juoksulähettiläillämme sosiaalisessa mediassa, jotka ovat levittäneet kurssieni ja erityisesti juoksun ilosanomaa kaikille tehokkaasti!

Laittakaahan seurantaan nämä upeat naiset ihanine aitoa elämää huokuvine tileineen: Satu Rämö, Veera Korhonen, Julia Thurén, Karoliina Allenne ja Inari Fernández.

Voimaa antavat palautteet

Kurssejani on käynyt jo yli 2000 ihmistä ja palaute on ollut häkellyttävää! Kurssien avulla on tiputettu keskisykettä ja parannettu juoksukuntoa. Lenkit ovat pidentyneet ja mikä tärkeintä, moni on löytänyt juoksuilon ensimmäistä kertaa elämässään.

Tässä muutama palautteissa yleisimmin mainittu asia:

  • Helposti omaan arkeen, kuntoon ja jaksamiseen sovellettavissa olevat treeni-ohjelmat ja selkeät ohjeet, miten treenejä sovelletaan.

  • On ihan ok kävellä kesken lenkin ja silti voi sanoa käyneensä juoksulenkillä.

  • Lämminhenkiset ja lempeät, mutta sopivan tiukasti ohjatut treenivideot.

  • Tehokkaat ja monipuoliset lämmittelyt.

  • Oivallus siitä miten iso merkitys on lämmittelyllä.

  • Motivoivat ja vaihtelevat treenit, jotka ei ole liian rankkoja.

  • Ymmärrys siitä kuinka hidas vauhti peruskuntovauhti on.

  • Selkeät ohjeet.

  • Oivallus siitä, että juoksukunto ja kunnon kehittäminen muutenkin onnistuu myös maltillisilla ja miellyttävillä treeneillä.

  • Ohjatut liikkuvuustreenit ovat ihania ja parantavat liikkuvuutta ja yleistä hyvää oloa nopeasti.

Lämpimästi tervetuloa kanssani treenaamaan!

Tule sinäkin mukaan tyytyväiseen treeniporukkaani ja tartu -15 % synttäritarjouksiin! Kursseja voit ostaa tästä.

Tarjouksia voit bongata loppuviikon ajan myös sosiaalisen median yhteistyökumppaneiltani, joten laita ihmeessä nuo ihanat naiset seurantaan ja vinkkaa myös ystävillesi.

Tehdään yhdessä tästä kesästä mahtava juoksu- ja kotitreenikesä!

Innostunein terveisin,

Rebekka142 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page