top of page
Search

Uusi vuosi - uudet verkkovalmennukset!

Updated: Jan 3, 2022


Upeaa alkanutta vuotta 2022!


Viimeiset pari vuotta on ollut haastavia kaikille. Elämä on ollut epävarmempaa kuin koskaan, mutta myös paljon uusia mahdollisuuksia on auennut. Mä haluan kannustaa sua pitämään itsestäsi hyvää huolta, jotta jaksat elämän ja arjen tuomat haasteet mahdollisimman hyvin.


Tänään sunnuntaina lähteekin käyntiin Vahva Elämän uudet valmennukset Vahvempi keskivartalo kuukaudessa ja Liikkuvuutta ja kehonhuoltoa.


Ehdit vielä mukaan elämäsi lempeimpään ja tehokkaampaan starttiin vuodelle 2022, ilmoittaudu mukaan nyt!


Itsestä huolen pitäminen ei ole helppoa.


Työ, perheestä huolehtiminen ja arki ylipäätään kuormittaa tänä päivänä enemmän kuin koskaan. Omat odotukset elämältä ja itseltä tuo vielä lisää painetta. Meillä on usein tapana suorittaa elämää, työtä ja treeniä, kun kaikesta siitä voisi nauttiakin. Sitten kun elämä tuo mukaan vielä omat yllätyksensä, voimia välillä koetellaan ihan tosissaan.


Ei hätää! Mitään ei ole menetetty, sillä mun lempimottoni onkin, että kaiken voi aina aloittaa alusta. Nyt jos koskaan, on sun vuoro!Vahvempi sinä!


Mä haluan auttaa sua. Haluan, että löydät sun vahvuutesi ja sitkeytesi.


Haluan, että liikunnasta tulee elämäntapa josta nautit. Haluan, että huomaat, miten paljon pystyt tekemään ja miten vahva oikeasti olet. Eikä se vaadi oikeasti mitään älyttömiä, ainoastaan säännöllisyyttä ja armollisuutta itseään kohtaan. Hieman myös kärsivällisyyttä. <3


Vahvempi keskivartalo kuukaudessa


Tämä neljän viikon valmennus saa selkä- ja vatsalihakset vahvaksi!

Video-ohjatut kehonpainotreenini ovat erittäin tehokkaita ja sopivan lempeitä. Haluan, että nautit joka hetkestä!


Kaikki keskivartaloharjoitukset on helposti tehtävissä kotona, matkalla, mökillä tai missä ikinä oletkaan. Treenien tarkoitus on saada sinulle vahva sekä hyvinvoiva keskivartalo eli selkä, vatsa ja lantion alue. Näin koko yleinen hyvinvointisi paranee, ja saat ehkä sanoa hyvästit erilaisille selän ja keskivartalon alueen haasteille!


Tähän valmennukseen et tarvitse mitään lisävälineitä. Harjoittelu on tehty mahdollisimman helpoksi, joten saat seitsemän päivän välein viikon video-ohjatut treenit suoraan sähköpostiisi.


Jos siis haluat voimaa keskivartaloon kannatella kehoasi paremmin, Vahvempi keskivartalo kuukaudessa -valmennus on sinulle.


Liikkuvuutta ja kehonhuoltoa


Jo viikossa tuloksia! Voiko olla totta? Kyllä!


Mun liikkuvuusharjoitukset on aina olleet mun valmennusten tykätyimpiä harjoituksia, sillä tuloksia alkaa tulla heti kun alat tehdä.


Olen suunnitellut Liikkuvuutta ja kehonhuoltoa -kurssin harjoitukset tuomaan erityisesti helpotusta arkeen ja jaksamiseen paranevan toimintakyvyn myötä.


Jos sulla on haasteita vaikka niska-hartian seudun, selkän, lonkan alueen tai polvien kanssa, tämä kurssi on sinulle. Kurssi sopii erittäin hyvin myös tasapainottamaan ja tehostamaan muuta treeniä, sillä hyvä liikkuvuus on treenauksen ja olemisen perusta.


Jos siis haluat kevyemmän, vetreämmän ja avonaisemman kehon, Liikkuvuutta ja kehonhuoltoa -valmennus on sinulle.


Mitä se hyvinvointi ja elämänsä kunnossa oleminen on?

Tässä suora lainaus verkkosivuiltani siitä, mitä hyvinvointi ja elämäni kunnossa oleminen on mulle:


Olen 48-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä iässä tahansa elämänsä parhaassa kunnossa. Iän myötä toiveet ja tavoitteet omasta ulkonäöstä, elämästä ja haaveista muuttuvat. Yhdelle elämänsä kunnossa oleminen voi tarkoittaa kykyä juosta 500m, toiselle koko päivän kestävää energistä oloa ja kolmannelle arkea jonka jaksaa hyvin. Minulle elämäni kunnossa oleminen on onnellisuutta, stressittömyyttä ja voimaa selviytyä elämän tuomista fyysisistä ja psyykkisistä haasteista suhteellisen helposti.


Vuosien valmennuskokemuksella ja omien kokemusteni myötä tiedän, että parasta tulosta tuovat muutokset, jotka tapahtuvat hitaasti mutta varmasti.


Minun tarinani - miksi minusta tuli niin vahva


Tule mukaan mun valmennuksiin, lupaan pitää susta hyvää huolta niin, että säkin löydät omat vahvuutesi ja voimavarasi.


Nähdään treeneissä!

Rebekka

181 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page