top of page
Search

Satu juoksi huomaamattaan melkein puolimaratonin

Updated: Aug 7, 2021

Ihana, mieletön Satu Rämö vetaisi mahtavan treenin Juoksukunnon ylläpito -kurssilla!

Ohjelmassa oli juosta niin kauan kuin tuntuu hyvältä. Ja Satuhan juoksi:


"Ou mai gaad!! Juoksin 3 tunnissa 11 minuutissa 21km! En voi uskoa, että juoksin 21 kilometriä. Vauhti oli hidas, mutta matkaa kertyi 21 kilometriä. Hämmennyin!

Aloitin lenkkeilyn Rebekan juoksukunnon parantaminen -kurssin avulla. Silloin viisi kilometriä tuntui mukavalta matkalta. Tänään, puoli vuotta myöhemmin, 21 kilometria tuntui yhtä mukavalta. En ollut lenkin jälkeen rättipoikki, keuhkoissa ei tuntunut yhtään. Väsymystä tuntui lähinnä jalkojen isoissa lihaksissa ja jalkapohjissa.

Rebekan juoksukunnon parantaminen -kurssista oli todella paljon hyötyä. Pääsin tällaiseen juoksukuntoon lähes huomaamatta ja niin kovin helposti.

Kun 8 viikon Juoksukunnon parantaminen -kurssi oli ohi, 8 kilometriä meni mukavasti. Sen jälkeen osallistuin jatkokurssille Juoksukunnon ylläpito. Olen tehnyt siitä nyt noin puolet.

Jos aloitat lenkkeilyn ihan alusta, niin silloin Kävelystä juoksuun -kurssi on paras tapa aloittaa."


Ihan mieletön nainen!!! Ottakaahan Satun mielenkiintoinen blogi seurantaan! Siellä on hyvää pohdintaa melkein aiheesta kuin aiheesta ja timanttisia vinkkejä. Instassa @satu_ramo tarinoi myös juoksemisesta.


www.satu.isJuoksuvalmentaja Rebekka Jaakkola, juoksukurssi, online juoksukurssi, verkkojuoksukurssi

115 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page