top of page
Search

Mielettömiä palautteita Vahva Elämän juoksukursseista

Updated: Oct 6, 2021

Kesän aikana on tullut juoksukurssilaisilta niin ihania ja kannustavia palautteita, että välillä olen lukenut niitä kyyneleet silmissä ja vilunväreet kehon läpi kulkien.

Jokainen palaute on minulle tärkeä. Kysyn palautteita kursseilta koko ajan ja päivitän valmennuksia niiden mukaan aina paremmiksi. Nyt esimerkiksi teen videohjattuja lämmittelyjä, loppujäähdettelyjä, liikkuvuusharjoituksia ja lihaskuntoharjoituksia Juoksukunnon ylläpito -kurssille.

Mun valmennuksissa pidetään kehosta ja mielestä huolta kokonaisvaltaisesti. Jos juoksukurssilla pelkästään juostaisiin, keho olisi pian kireä ja mahdollisesti ylirasittunut yksitoikkoisesta treenistä.

Tästä syystä kaikki mun valmennukset on tosi monipuolisia ja lempeitä. Eli mun kanssa parannetaan sen juoksukunnon lisäksi aina myös yleistä hyvinvointia.

Mutta nyt niihin mielettömän ihaniin palautteisiin!

Kävelystä juoksuun – miellyttävä

juoksukurssi aloittelijoille

Vahva Elämä, juoksukurssi, verkkojuoksukurssi, online juoksukurssi, juoksuvalmennus, aloittelijoiden juoksukurssi, Rebekka Jaakkola
Kävelystä juoksuun - 8 viikon verkkojuoksukurssi

”Todellakin pystyn juoksemaan ihan super paljon pidempään nyt kuin ennen kurssia. Pystyn helposti juoksemaan tunnin lenkistä 50 min ja varmaan enemmänkin hyvällä fiiliksellä. <3

Tärkein oivallus oli se miten hiljaa voi juosta ja miten hyvin juoksukunto silti kehittyy. Vähintään yhtä tärkeä oli se, että ylämäet kannattaa kävellä ja syke pitää tarpeeksi matalana. Huomasin myös, että 30 min jälkeen kroppa alkaa vasta lämmetä ja tunnin lenkistä parhaat fiilikset tulee tokan 30 min aikana. Kerrankin kurssi, jossa oli tilaa tehdä asiat itselleni sopivasti ja omaa kehoa kuunnellen.

Alkulämpö ja loppuverkka videot sekä liikkuvuusharjoitukset olivat loistavia. Ne ovat juuri se tämän kurssin juttu, joka tukee loistavalla tavalla koko lenkkeilyä. Kerrankin kurssi, jossa kehoitetaan kuuntelemaan omaa kehoa ja tekemään treenit hyvän olon kautta, eikä veren maku suussa. FB:n vertaistukiryhmä oli myös todella hyvä!

Tykkäsin kurssista aivan valtavan paljon! Kurssin vaikutukset omaan elämääni olivat mullistavat ja olen herkistymiseen asti onnellinen siitä kuinka hyvä olo minulla nyt on fyysisesti ja henkisesti. KIITOS! <3

En malta odottaa seuraavan kurssin alkua!! :)”

– Maaria –


Jos haluat yhtä upeita juoksufiiliksiä kuin Maaria, niin klikkaa Kävelystä juoksuun -valmennukseen TÄSTÄ!

Vahva Elämä, juoksukurssi, verkkojuoksukurssi, online juoksukurssi, juoksuvalmennus, Rebekka Jaakkola
Juoksukunnon parantaminen - tavoitteena helpot 5-8 km

Juoksukunnon parantaminen –

kun lenkit ovat arkea, mutta tuntuvat aina raskailta

”Juoksukuntoa on nyt paranneltu 8 viikon ajan, ja voi pojat kunto on todella parantunut.

Tänään juoksin sen lopputestin. Lähtökohdat lenkkiin eivät olleet hyvät ja sen huomasi lenkillä. Olisi kannattanut vain odottaa huomiselle. Mutta ei anneta sen nyt häiritä. Koko lenkin ajan juokseminen tuntui hyvälle ja aikakin parani muutamalla minuutilla. Toisaalta mulle olis ollu ihan sama vaikka aikaa olis menny 10 minuuttia kauemmin kuin ekalla kerralla, fiilis oli nimittäin 100 kertaa parempi.

Viime viikolla juoksin unelmien lenkin. Reilut 8 km ja vähän reilu tunti. Sykkeet pysyi matalalla, juoksu kulki ja oli niin mahtava fiilis.

Oon sanonut tämän aikaisemmin ja sanon uudelleen: tämä kurssi oli aivan ihana. Sisältö oli monipuolinen, lempeys jota itseä kohtaan piti osoittaa auttoi viemään juoksua eteenpäin. Liikkuvuusharjoitukset ja muut oheisharjoitteet olivat tosi mukavia tehdä. Jäi aina fiilis, et mäkin osaan. Virkistävää kun kerrankin joku vie tällaista kurssia ilo ja hyvä fiilis edellä. Kiitos siitä. <3

Huomenna vielä on kurssin vika kävelylenkki jäljellä. Sitten maanantaista alkaen aletaan ylläpitämään juoksukuntoa uuden kurssin voimin. Taivas on rajana mihin juoksun kanssa pääsen. Nämä kurssit auttavat siinä matkalla.”

– Annaleena –


Omaa juoksukuntoasi pääset parantamaan TÄSTÄ!

Tavoitteena kevyt 10-20 km -

juoksukurssi heille, jotka

haluavat koetella itseään

Vahva Elämä, juoksukurssi, verkkojuoksukurssi, online juoksukurssi, juoksuvalmennus, Rebekka Jaakkola
Tavoitteena kevyt 10-20 km

Olen odottanut kuumeisesti palautteita Tavoitteena kevyt 10-20 km -kurssilta, jotta tiedän miten hyvän kurssin olen onnistunut suunnittelemaan. Tässä sitä tuli! Annikan kehitys on HUIKEAA!


Kurssin alussa ja lopussa tehdään 10 km testilenkki, joka juostaan miellyttävää vauhtia. Annikan tulos:


1️. lenkki: aika 1h 24 min / keskinopeus 7,1 km / h.

2️. lenkki 3 kk jälkeen: aika 1h 7 min / keskinopeus 8,9 km / h.

Palaute tiivistettynä:


"Juoksu tuntui molemmissa todella kevyeltä ja olisi voinut helposti jatkaa vielä pitempäänkin. Viimeisessä lenkissä oli helpompi mennä rauhallisemmin, kun kurssin myötä on kehittynyt PPPP-vauhdin ylläpidossa ja saanut malttia.


Tavoitteeni 15 kilometrin yhtäjaksoinen juoksu menee melko helposti nyt, kun on oppinut maltillisen juoksuvauhdin ja kurssin myötä kestävyyskunto on parantunut. 20 kilometriäkin varmasti onnistuu kohtuu helposti.


Parasta (kurssissa) oli alku- ja loppulämmittelyt. Ne on jäänyt tähän asti aina tekemättä. Myös juoksijalle kohdistetut lihaskuntotreenit oli todella hyviä ja opettavaisia ja huomasin liikkuvuuteni parantuneen entisestään.

(Kurssilla oli) sopivassa suhteessa vaativampia ja helpompia lenkkejä, lihaskuntotreenejä ja ihania helppoja avaavia ja palauttavia treenejä.


En tehnyt ohjelman lisäksi mitään aiemmin tekemiäni jumppia tai ylimääräisiä lenkkejä. Aluksi tuntuikin, että onpas ohjelmassa vähän lenkkejä/treenejä omaan aiempaan tahtiini verrattuna. Mutta ajattelin ettei muutaman kuukauden vähän kevyempi ja vähempi urheilupätkä varmasti pahaa tee ja oli hyvä oppia palautumaan ja malttamaan pitää kunnolla palautuspäiviä. Loppua kohden kuitenkin lenkitkin piteni ja koveni, joten sitten ei enää kaivannutkaan muuta urheilua lisäksi.


Opin alku-ja loppulämmittely rutiinin osaksi lenkkeilyä, joka on todella tärkeää ja ikää karttuessa aina vain tärkeämpää. Sain hyviä vinkkejä ja inspiraatiota nimenomaan juoksua tukevaan lihaskuntotreeniin ja erilaisiin haastaviinkin vaihteleviin lenkkeihin."

– Annika –


Sun kevyt 10-20 kilometriä valmennus odottaa TÄÄLLÄ!


Sanaton ja kiitollinen


Olen lähes sanaton näin ihanista palautteista. Mä olen kiitollinen näistä ja kaikista muistakin palautteista ja ylpeä näistä ihanista kurssilaisista, jotka ovat oppineet kuuntelemaan itseään ja huomanneet, että vähemmän on enemmän. Olen kiitollinen, että mulla on näin ihana työ jossa saa tuoda ihmisille niin paljon hyvää oloa!


Niin ja mun mielestä juoksemisessa on tärkeintä, että siitä nauttii, ei se kuin nopeasti tai kuinka pitkälle juoksee. Kun juoksemisesta nauttii, lenkkien pituus ja nopeus kasvaakin kuin huomaamatta.


Nautinnollisia lenkkejä kaikille!

RebekkaKuvat: Johannes Terhemaa ja Jassu Dammert


312 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page