top of page
Search

Luksusminiloma lähellä kotia.

*Mainos Radisson Blu Hotel Espoo / täydellinen täky ihanaan minilomaan
Talven mininlomakohde jäi hieman viime tippaan, mutta onkin sitten sitäkin yllättävämpi.


Täällä Espoon Radissonissa kävin jo 2022 talvella omakustanteisesti kun etsin kaunista ja laadukasta paikkaa läheltä kotia ja oli oikeastaan itsestään selvää, että tänne pitää päästä vielä uudelleen.


Mulle lähellä kotia tarkoittaa maksimissaan noin 50 kilometrin säteellä kotoa, mutta tämä on aivan nurkilla ja mikä helmi Kehä III sisäpuolella!


Pääset kurkkaamaan tänne ihanasti merenrannalla ja lähellä kaikkea olevaan upeaan hotelliin.


Kriteerit: luksusta lähellä, rentoutumista, uima-allas ja viiden tähden ruokaa.

Radisson Blu Hotel on oikeastaan täydellinen paikka minilomaan, menit sitten yksin, ystävän, puolison tai vaikka koko perheen kanssa. Hotellissa on niin monta todella hyvää asiaa, että tästä saattaa tulla aika sokerinen kirjoitus, mutta tulkoon! Tämä on todellinen helmi, josta monikaan ei taida tietää.


Sijainti

Radisson Blu Hotel on Otaniemessä, lähellä Aalto-yliopistoa ja lukuisia isoja yrityksiä. Lentokenttä on vain puolen tunnin ajomatkan päässä ja Helsingin keskustaan on vain yhdeksän kilometriä.


Sijainnin vuoksi hotellin vieraat on useimmiten liikematkalaisia, mikä tekeekin tästä hotellista niin houkuttelevan. Täällä on aina hiljaista!


Täältä löytyy myös ilmainen iso parkki suoraan hotellin edustalta, mikä on itselle se ehdoton edellytys kun kuljen omalla autolla, että parkkeeraus on helppoa eikä siitä tarvi stressata.


Olen nyt vieraillut täällä kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran silloin vuosi sitten keskellä viikkoa ja nyt toisen kerran viime viikonloppuna. Molemmilla kerroilla talo oli täynnä rauhaa ja hiljaisuutta, mitä itse kaipaan aina eniten omilta minilomilta. Viikolla liikematkailijat ovat työn touhussa usein pitkälle iltaan ja viikonloppuisin heitä ei taas ole, eli aina hiljaista.


Molemmilla kerroilla olenkin saanut uida hotellin maisema-uima-altaassa ja istua tervan tuoksuisen saunan lauteilla ypöyksin, eikä ruuhkaa ole ollut kuntosalilla eikä aamupalapöydässäkään.Aktiviteetit

Se mikä tekee Radisson Blu Hotellista viiden tähden hotellin ja täydellisen talvikohteen, on sijainnin ja rauhallisuuden lisäksi upeat mahdollisuudet oman hyvinvoinnin maksimointiin.


Jos haluaa raikasta ilmaa ja luontoa, niin kävely meren rannassa tien toisella puolella saa sykkeet rauhoittumaan tehokkaasti.


Hotellin upeasti sisustetussa hyvinvointikerroksesta (ylin kerros) löytyy se upea uima-allasosasto saunoineen sekä hyvin varustettu kuntosali.


Vaikka uima-allas on suht pieni, siinä voi hyvin vetää aamu-uinnit tai rentoutua ihanasti lilluen merimaisemia katsoen kuten minä. Tai oikeastaan teen niin, että ramppaan altaan ja saunan väliä monta kertaa ihan rauhassa ja yhtäkkiä on saattanut vierähtää tunti pari ihan omassa rauhassa.


Illan ohjelmaan voi sisällyttää myös Hotellin Bistro Rannan illallisen tai istua kauniin aulan loungessa nauttien vaikka raikkaasta moktailista, oluesta tai talon viinistä. Koska olen nautiskelija, tilasin illallisen suoraan huoneeseen, niin ei tarvinnut enää pukea kylpylän jälkeen.


Ruoka

Siitä päästäänkin sujuvasti lempiaiheeseeni eli ruokaan.


Se mikä minut sai tänne takaisin oli aamupala ja rauhallinen spa-osasto. Aamupala ei ole mikään perus ketjuravintoloiden aamupala vaan erittäin laadukas ja runsas kattaus, josta löytyy myös ihania pieniä yllätyksiä, eli se piste iin päälle mikä erottaa hotellin hotellista.


Hedelmät on tuoreita, kahvi ja tee tuodaan pöytään kannulla (myös erikoiskahvia ja -teetä löytyy), ihania mehuja kuten porkkana- ja tomaatimehua, suussa sulavaa savulohta ja pisteenä iin päällä aito HUNAJAKENNO. Luit oikein.


Talon omasta hunajakennosta voi kaivertaa lusikalla hunajaa suoraan teen tai minun tapauksessani aamukahvin sekaan. Kurkkaa insta-postauksesta millainen on oikea hunajakenno. :)Huoneet

Ekalla käynnillä vierailin neljännen kerroksen Superior-huoneessa ja nyt yhteistyönä sain samasta kerroksesta Junior Sviitin. Yhteistä huoneille on se, että neljännestä kerroksesta löytyy Log Out Lounge -oleskelutila, jossa on aina tarjolla teetä, kahvia, makuvettä, hedelmiä, karkkia ja suolaisia snäksejä.


Tuo kiva snack-bar olikin se syy miksi varasin ekalla kerralla neloskerroksesta huoneen, koska saunomisen ja uimisen jälkeen oli kiva napata matkalla huoneeseen huikopalaa, ja onhan se taas aste enemmän ylellisyyttä normaaliin arkeen, eikä maksa kuin muutaman euron lisää. Tällä kertaa join päiväkahvit ja söin välipalat heti hotelliin tultua, niin jaksoi kylpeä ja saunotella rauhassa ja pitkään. :)
Palvelu

Viimeisenä muutama sana palvelusta. Minä nautin siitä että minut huomioidaan hiukan spesiaalimmin kuin vaan tervehtimällä ja toivottamalla tervetulleeksi. Se ei silti vaadi välttämättä kuin aitoa halua tehdä vieraan olo mahdollisimman mukavaksi ja iloisen ilmapiirin.


En tiedä johtuuko se Radisson Blu Espoon kansainvälisestä henkilökunnasta vai talon upeasta interiööristä, mutta täällä koko henkilökunta hymyilee kuin olisit talon ainut asiakas ja palvelusta tunnutaan nauttivan. Se saa tuntemaan olon spesiaaliksi ja se jos joku tekee hotellista luksusta.


Vaikka tämä on nyt minun talvikohteeni, niin onhan tämä oikeastaan täydellinen kohde mihin vuoden aikaan tahansa, ja vielä sijainnin ja palveluihin nähden mielestäni todella kohtuulliseen hintaan.


Jos siis kaipaat rauhaa, seesteisyyttä, kauneutta, hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua niin suosittelen todellakin testaamaan, veikkaan että tästä tulee sinunkin suosikkipaikka. Itse meinaan käydä täällä vielä tulevaisuudessakin minilomalla hemmottelelmassa itseäni.


Terkuin, Rebekka / Vahva elämä


P.S. Käy lukemassa myös kesän ja syksyn minilomakohteet.82 views0 comments
bottom of page