top of page
Search

Kaksi mieletöntä tarjousta verkkovalmennuksiin!


Naisten Kympille tähtäävät verkkovalmennukset ja Pohjalta peruskuntoon STARTTI -kotitreeniohjelma nyt ihan hävyttömiin tarjoushintoihin. Tämän edullisemmin et voi Vahva Elämän kehuttuja juoksukursseja saada. Vielä älyttömämpi on hinta huonokuntoisille kevyemmän arjen tuoviin kotitreeneihin.


Pohjalta peruskuntoon STARTTI -verkkokurssi nyt vain 10 € sunnuntaihin 2.10. asti!

Pohjalta peruskuntoon, verkkovalmennus, kotitreeni, aloittelija, huono kunto
Treenaa pohjalta peruskuntoon maltillisesti ja kestävästi Vahva Elämän Rebekka Jaakkolan kotitreenien parissa.

Onko liikunnan harrastamisesta kulunut vuosia tai et ehkä ole koskaan oikein liikkunut? Oletko erittäin huonokuntoinen ja pelkkä arjessa toimiminen on usein raskasta? Haluaisitko valmennusohjelman, joka saa kokonaishyvinvoinnin paranemaan maltillisilla treeneillä ja armollisella valmennuksella?


Tule mukaan Pohjalta peruskuntoon STARTTI - kurssille treenaamaan vahvempi keho ja lisää jaksamista arkeen.


Tämä 8 viikon verkkovalmennus ei ole pikakuuri laihdutukseen tai kunnon parantamiseen vaan lempeä aloitus kohti pysyviä elämäntapamuutoksia. Jos arkesi on hetkistä ja aikaa treenille on vähän, tämän kotitreeniohjelman harjoituksia voi usein tehdä pienissä osissa päivän mittaan.


Jos peruskunto on hallussa, niin Pohjalta peruskuntoon STARTTI -kurssi kannattaa silti ostaa, sillä kurssilla on paljon Rebekka Jaakkolan suosittuja liikkuvuusharjoituksia. Tämän edullisemmin et voi niitä itsellesi saada.


Liikkuvuusharjoitukset tuovat helpotusta arkeen ja jaksamiseen paranevan toimintakyvyn myötä. Jos sinulla on haasteita vaikka niska-hartian seudun, selkän, lonkan alueen tai polvien kanssa, liikkuvuusharjoitukset laajentavat niveltesi liikeratoja, tuovat joustoa lihaksiin ja tehostavat verenkiertoa.


Nappaa nyt Pohjalta peruskuntoon STARTTI -kurssi uskomattomalla alennuksella heti tänään. (Tarjous voimassa su 2.10. asti.)


Aloita heti tai vaikka vasta tammikuussa!


Aloita yhteislähdössä sunnuntaina 2.10.!


Osta kurssi lahjaksi läheisellesi, joka tarvitsee maltillista treeniä arkeensa!


Naisten Kympin juoksukurssit -30 € (ke-pe 28.-30.9.)!

Naisten Kymppi, juoksukurssi, verkkovalmennus, juoksuvalmennus, aloittelija, keskitaso, edistyneet
Treenaa Naisten Kympille motivoivilla Vahva Elämän Rebekka Jaakkolan juoksuohjelmilla.

Haluaisitko juosta elämäsi helpoimman kympin? Entä hölkätä kympin hiljaisella vauhdilla ilman taukoja? Tai haluaisitko päästä johonkin omaan juoksutavoitteeseesi ilman veren maku suussa treenaamista?


Kaikki Naisten Kympille valmentavat juoksukurssit maksavat vain 109 € (norm. 139 €) keskiviikosta 28.9. perjantaihin 30.9.


Tule mukaan harjoitelemaan yhdessä läpi koko tulevan talven ja keväällä olet huippukunnossaosallistumaan Naisten Kympille tai juoksemaan kympin ihan muuten vain!


Rebekka Jaakkola on Naisten Kympin virallisena juoksuvalmentajana suunnitellut kolme eri lähtötason kokonaisuutta, jotka tähtäävät kympin lenkkiin.


Naisten Kympin osallistuminen ei kuulu kurssin hintaan. Kurssille voikin osallistua, vaikka Naisten Kympille ei aikoisikaan juoksemaan.

Naisten Kympille tähtäävät juoksuvalmennukset alkavat sunnuntaina 9. lokakuuta ja kestävät 27.5.2023 järjestettävään Naisten Kymppiin asti.


Rebekan juoksuohjelmilla harjoitellessa sinunkin juoksukunto nousee melkein huomaamatta motivoivilla treeneillä. Tämän edullisemmin et voi Rebekan tehokkaita juoksuohjelmia saada.


Tämä päätös on helppo tehdä. Elämäsi helpoin 10 km - tule mukaan!


(Naisten Kympin juoksukurssien tarjous voimassa ke-pe 28.-30.9.)


Terveisin,

Vahva Elämän tiimi


KUVAT: Jassu Dammert

215 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page