top of page
Search

Juomaliivit testissä!

Updated: Oct 18, 2022

*Mainos Scandinavian Outdoor - sisältää -15% alekoodin

juoksu, juomaliivit, testi

Mä olen sellainen "luomuliikkuja", joka välttelee kaikkien lisävarusteiden hankkimista liikuntaa varten. Tykkään kun ei tarvi valmistautua mitenkään vaikka juoksulenkille tai avantoon talvella, vaan voin vaan mennä ja tehdä. Nyt tulin kuitenkin siihen pisteeseen, että nesteytyksen ylläpitäminen pitkillä juoksulenkeillä ja polkujuoksulenkeillä alkoi olla haastavaa, joten oli aika tehdä jotain! Ota vinkit talteen ja erityisesti ALEKOODI Scandinavian Outdoor verkkokauppaan, sillä koodilla VAHVAELAMA saat -15% alennuksen ihan kaikista juoksuliiveistä ja verkkokaupan tuotteista. Jopa aletuotteista! Koodi on voimassa lauantaihin 23.7. asti.


Mun juoksuystävällä on ollut jo pitkään juomaliivi, jota olen hiukka uteliaana tuijotellutkin meidän yhteisillä lenkeillä. On niitäkin lenkkejä jo viime kesän helteiltä, kun hän on kantanut liivissään munkin juomat, joten päätin että tälle kesälle mun on hankittava oma liivi. Koska en tiennyt juomaliiveistä ystäväni liiviä enempää, halusin tietää niistä vähän enemmän. Sainkin vertailla kolmea valitsemaani juomaliiviä suomalaisen Scandinavian Outdoor ulkoiluun ja treeniin erikoistuneen verkkokaupan valikoimista ja tässä tulokset teillekin.


Kun Scandinavian Outdoorin paketti tuli kotiin ja kaivoin sieltä juomaliivit, niin oli yksi asia mikä ilahdutti mua eniten. Arvaatko mikä? Taskujen määrä! En tiennyt että pieniin kevyisiin liiveihin edes saa mahtumaan näin paljon taskuja, joihin voi laittaa avaimet, kännykän, juomaa litroittain, varavaatteita pitkille vaelluksille, pyyhettä extempore-pulahduksiin ja vaikka mitä. Mä yhdistän usein ulkoilut ja lenkit pulahduksiin, joten joskus tuo haasteita se, kun ainut mihin voi kuivata itsensä on alusvaatteet, niin ajatus ylimääräisestä kangaskappaleesta huomaamattomasti mukana on älyttömän ihana.


Juomaliivien testaus


Nyt testaamaan! Tässä on mun kolme suosikkia.


CamelBak W Ultra Pro West

Juoksu, juomaliivi, CamelBak W Ultra Pro West

Päällä ihanan pro nimensä mukaisesti. Tämä liivi tosiaan tuntui jo käsissä ihan proolta sen ulkonäön ja jämäkkyyden vuoksi. Päälle vedettäessä juoksuliivi tuntui kuitenkin kevyeltä ja siltä kuin se olisi tehty mulle. Ei hiertänyt eikä painanut mistään. Tässä liivissä on paikat pulloille edessä ja takana paikka 1.5 litran juomasäiliölle. Tästä tuli mieleen ne liikkujat ja ulkoilijat jotka kulkevat ihan omia polkujaan. Liiviin saa piilotettua vaikka ja mitä tarpeellista mukaan ja turhia riskejä välttelevänä ihmisenä hätäpillin löytyminen ilahdutti. CamelBakissa oli erikoisuutena juomapullot, joissa pystyy säätämään kuinka paljon juomaa tursuaa puristamalla. Liivi on tosi helppo kiinnittää ja säätää klipseillä ja se pysyy hyvin paikoillaan myös täysillä pulloilla. Tykkään!


The North Face Flight Race Day Vest 8

Juoksu, juomaliivi, The North Face Flight Race Day Vest 8


Parasta tässä ihanan raikkaan värisessä liivissä on sen ultrakevyt kangas. Juoksuliivi on super hengittävä ja jos haluaisin helteille jonkun liivin se olisi tämä. Myös tällaiselle luomuliikkujalle tämä tuntui sikäli parhaalta, että se on niin kevyt ettei sitä edes huomaa. Kun otin The North Facen liivin paketista, luulin ensin ettei siinä ole suunnilleen mitään taskuja, koska se on niin pieni ja kevyt. Liivi on kuitenkin todellinen ihmeliivi, sillä siinä on yhtä lailla monta taskua tavaroille ja nesteille kuin muissakin. Myös takana juomasäiliölle. Tässä juoksuliivissä oli myös pilli hätätilanteita varten ja helppo säädettävä klipsikiinnitys. Juoksuliivi kehoitetaan valitsemaan rinnanympärystän koon mukaan ja mun koko sen mukaan olisi tästä liivistä S. Mulla on kuitenkin suht leveät hartiat, joten mun piti valita koko M ja säätää sitten liiviä tiukemmaksi säätönaruista. Suosittelen kuitenkin hankkimaan aika jämptin koon (ellet omista leveitä hartioita), jotta liivi pysyy napakasti päällä. Keveyden vuoksi tämä liivi "heiluu" päällä herkemmin ja sitä taas ei halua kun päällä on täydet juomapuollot.


Salomon Sense Pro 10 Set

Juoksu, juomaliivit, Salomon Sense Pro 10 Set

Tämä liivi oli lopulta mun valinta näistä kolmesta ja siihen oli tasan yksi syy. Liivi nimittäin istui mun kroppaan kuin toinen iho. Aivan täydellinen! Testailin tätä liiviä Meikon kauniissa luonnonsuojelumaisemissa ja tätä liiviä ei vaan huomannut päällä, vaikka mulla oli kaksi täyttä juomapulloa mukana. Aluksi vähän epäilin Salomonin erilaista kiinnityssysteemiä, jossa narut sujautetaan "koukkuihin", mutta ne toimikin super hyvin ja säätö omaan kehoon toimi niiden avulla tosi hyvin kesken lenkinkin, kun pullot tyhjeni ja tuli tarve kiristää liiviä. Ja liivin mukana tulee muuten varanaru, jos naru jostain syystä joskus vaikka katkeaa. Salomonissa oli peräti neljä vetskaritaskua, kun The North Facessa ja CamelBakissa oli vain yksii. Nyt en malta odottaa pitkää reissua johon laitan tämän päälle, pakkaan siihen juomaa, ohuen pyyhkeen pulahduksia varten, jonkun patukan energiaa varten ja kännyn tietty kuvia varten.


Alekoodi Scandinavian Outdoor verkkokauppaan!

Juoksu, juomaliivit, Scandinavian Outdoor

Nyt ei muuta kuin nauttimaan luonnosta ja liikunnasta ja hei, älä unohda Scandinavian Outdoor -15% alekoodia VAHVAELAMA jonka sain teille. Voitkin nyt varautua juomaliivien lisäksi jo syksyn tuuliin ja tuiskuihin ja hankkia vaikka juoksukengät, vaellusvaatteet tai telttailuvarusteet alehintaan.

Koodi on voimassa 23.7. asti ja käy kaikkiin tuotteisiin, jopa niihin verkkokaupan aletuotteisiin! Scandinavian Outdoor verkkokaupassa asiakaspalautus on ilmainen, joten voit lähettää tuotteen takaisin huoletta jos ei sovi, tai käydä vaihtamassa heidän kivijalkaliikkeissään.


Vahva elämän instasta löytyy vielä mun kirjoitus liiveistä, lue ja motivoidu. :)120 views0 comments
bottom of page