top of page
Search

Joululahja-arvonta

VOITA hyvinvointia parantava JOULULAHJA sinulle ja ystävällesi!

Upeiden palautteiden vuoksi haluan jakaa mun verkkokurssien tuomaa hyvää oloa ARPOMALLA VERKKOTREENIPAKETIN, joka sisältää vapaavalintaisen verkkokurssin SINULLE ja YSTÄVÄLLESI. Lahjan arvo on 70-240€.


Erittäin huonokuntoisten kävelystä hölkkäkuntoon – 8 kuukautta (120€)

Sinulle, joka et ole harrastanut liikuntaa vuosiin tai koskaan, mutta haluat nauttia arjesta energisempänä ja vahvempana. Kurssilla vahvistetaan lihas- ja peruskuntoa motivoivilla ja voimaannuttavilla harjoituksilla ja loppuakohden otetaan kävelylenkeillä myös hölkkäaskelia.


Pohjalta peruskuntoon erittäin huonokuntoisten treeniohjelma 6 kuukautta (90€)

Sinulle, joka haluat parantaa kehosi

toimintakykyä maltillisilla harjoitusohjelmilla, jotka solahtavat arkeesi helposti. Kurssilla vahvistetaan lihas- ja peruskuntoa motivoivilla ja voimaannuttavilla harjoituksilla. Tällä kurssilla ei oteta juoksuaskelia, mutta tehdään kävelylenkkejä.


Kävelystä juoksuun – 7 viikkoa (35€)

Juoksukunnosta haaveilevalle aloittelijalle, joka ei vielä pysty juoksemaan yhtäjaksoisesti tai juoksu on todella raskasta. Kurssi perustuu kävelyn ja hölkän vaihteluun sekä monipuolisiin harjoituksiin.

Juoksukunnon parantaminen – 8 viikkoa (35€)

Kokeneemmalle juoksijalle, joka pystyy juoksemaan jo jonkin matkaa, mutta juoksu tuntuu aina tahmealta. Kurssin tavoitteena on juosta helpot 5-8 km ja löytää kuuluisa juoksijan flow.

Juoksukunnon ylläpito – 6 kuukautta (50€)

Säännöllisesti 5-10 km lenkkejä juoksevalle harrastejuoksijalle. Kurssi sisältää vaihtelevien juoksuharjoitusten lisäksi monipuolisia lihaskunto- ja intervalliharjoituksia.


Osallistu arvontaan:

1. VALITSEMALLA sinulle ja ystävällesi sopiva kurssi, lisää kursseista voit lukea

www.vahvaelama.com/treeniohjelmat sivulta

2. KOMMENTOIMALLA Instagramissa ja/tai Facebookissa, minkä verkkotreenikurssin valitsit ja KENEN KANSSA haluat sen jakaa

3. TYKKÄÄMÄLLÄ arvonta-postauksesta Instagramissa ja/tai Facebookissa.


Huom! Vahva juoksupaketti -kurssi on arvonnan ulkopuolella.


Arvonta suoritetaan 23.12. klo 12 Facebookissa ja Instagramissa vastanneiden kesken. Voittaja julkaistaan Facebookissa ja Instagramissa sekä yksityisviestillä voittajalle.


Onnea arvontaan!


Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page