Ilmainen joululahja annettavaksi – x2!

Onko osa joululahjoista vielä hankkimatta? Ei hätää!

Kukaan ei nauti kiireestä ja siitä tunteesta, kun juoksee aatonaattona metsästämässä viimeisiä lahjoja hiki hatussa ja tuskaisena. Haluankin helpottaa joulukiirettäsi ja säästää hermojasi antamalla sinulle kaksi joululahjaa annettavaksi eteenpäin.

Nämä ilmaiset joululahjat voit antaa kenelle tahansa, joka kaipaa elämäänsä aikaa säästäviä pikatreenejä ja/tai lempeää juoksuohjelmaa.

Kuka tietää, ehkä saat lahjansaajasta itsellesi myös treeniseuraa!

Ilmainen joululahja juoksukurssi

Voit antaa Vahva elämän ilmaiset joululahjat lähettämällä ystävällesi tämän sivun linkin tai lähettämällä sähköpostitse valitsemasi kurssin joulukortin – tai molemmat – lataamalla kuvan ensin koneellesi. Anna lahja niin monelle kuin haluat! Voit ilahduttaa ystäviäsi, puolisoasi, vanhempiasi, työyhteisöäsi ja ilahduttaa vaikka koko naapurustoasi.

Jos lähetät sähköisen joulukortin, liitä alla olevan tekstin linkki/linkit sähköpostiin, jolloin lahjansaaja pääsee suoraan klikkaamaan lahjaan.

Haluan helpottaa joulukiireitäsi vielä lisää!

Kirjoitinkin sinulle valmiiksi myös saatteen sähköpostiisi. Näin sinulla ei mene aikaa senkään miettimiseen.

Ole hyvä, käytä tekstiä vapaasti ja nauti siitä, että lahja-asiasi on nyt kunnossa:


Lahja Sinulle!

Haluan ilahduttaa sinua tällä lempeällä juoksuohjelmalla / hauskoilla kotitreeneillä. Ehkä saan sinusta seuraa myös omiin treeneihini ja lisää aikaa kanssasi. 🙂

Voit klikata itsesi mukaan suoraan tästä:

Ilmainen kotitreeniohjelma

Ilmainen juoksuohjelma

Jouluterveisin,

xxx


Ihanaa joulua!

Rebekka

Jaa kaverille

Viimeisimmät artikkelit

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirje