top of page
Search

ILMAINEN JOULULAHJA ANNETTAVAKSI!

ONKO OSA JOULULAHJOISTA VIELÄ HANKKIMATTA? EI HÄTÄÄ!


Kukaan ei nauti kiireestä ja siitä tunteesta, kun juoksee aatonaattona metsästämässä viimeisiä lahjoja hiki hatussa ja tuskaisena. Haluankin helpottaa jouluakiirettäsi ja säästää hermojasi antamalla sinulle joululahjan annettavaksi eteenpäin.


Tämän joululahjan voit antaa kenelle tahansa, joka kaipaa elämäänsä lempeää ja tehokasta juoksuvalmennusta, hyvinvointia ja juoksun flowta.


Kuka tietää, ehkä saat lahjansaajasta itsellesi myös lenkkiseuraa!


KURKKAA LAHJA ETUKÄTEEN TÄSTÄ!


Voit antaa Vahva elämän kahden viikon juoksuvalmennus-kokeilujakson lahjaksi lähettämällä valmiin joulukortin sähköpostitse tai tulostamalla sen paperiversioksi. Anna lahja niin monelle kuin haluat! Voit ilahduttaa ystäviäsi, puolisoasi, vanhempiasi, työyhteisöäsi ja ilahduttaa vaikka koko naapurustoasi.


Lahjakortissa on ohjeet miten lahjansaaja pääsee valmennukseen.


Jos lähetät sähköisen lahjan, liitä alla olevan tekstin linkki sähköpostiin, jolloin lahjansaaja pääsee suoraan klikkaamaan lahjaan.


HALUAN HELPOTTAA JOULUKIIREITÄSI VIELÄ HIEMAN LISÄÄ!


Kirjoitinkin sinulle valmiiksi myös saatteen sähköpostiisi tai pakettikorttiisi. Näin sinulla ei mene aikaa senkään miettimiseen.


Ole hyvä, käytä tekstiä vapaasti ja nauti siitä, että lahja-asiasi on nyt kunnossa:


 

LAHJA SINULLE!


Haluan ilahduttaa sinua tällä lempeällä ja tehokkaalla juoksukurssilla. Ehkä saan sinusta seuraa myös omille lenkeilleni ja lisää aikaa kanssasi. :)


Lahjakortista löydät ohjeet kurssille pääsyyn tai voit klikata itsesi mukaan suoraan tästä:


https://www.vahvaelama.com/kokeilujakso


Jouluterveisin,

xxx


 

IHANAA JOULUN ODOTUSTA!
Rebekka202 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page