top of page
Search

Anna henkilökunnallesi työhyvinvointia parantava joululahjaRaskas vuosi takana? Haussa mielekäs joululahja henkilökunnalle kiitokseksi venymisestä ja jaksamisesta? Paras ja kestävin lahja on panostaa henkilökunnan hyvinvointiin, jolloin samalla panostat myös yrityksesi tulevaisuuteen.

Osta henkilökunnallesi joululahjaksi VAHVA ELÄMÄn työhyvinvointia!

Tarjoamme hyvinvointialan ammattilaisen Rebekka Jaakkolan suunnittelemia matalan kynnyksen juoksukursseja hyvään joululahjahintaan! Kurssit soveltuvat niin juoksusta haaveileville kuin kympin juoksukuntoa tavoitteleville ja ovat super helppo tapa pitää huolta omasta hyvinvoinnista.

Rebekka Jaakkola on CrossFit Kirkkonummen ja VAHVA ELÄMÄ by Rebekka Jaakkola perustaja. Rebekalla on vankka kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta ja hän on erikoistunut matalan kynnyksen harjoitusohjelmien suunnitteluun sekä ihmisten motivointiin ja hyvinvoinnin parantamiseen kokonaisvaltaisesti.

VAHVA ELÄMÄ -verkkojuoksukurssit:

Erittäin huonokuntoisten kävelystä juoksukuntoon – 8 kuukautta

Heille, jotka eivät ole harrastaneet liikuntaa vuosiin tai koskaan, mutta haluavat vielä nauttia arjesta energisempinä ja vahvempina. Kurssilla vahvistetaan lihas- ja peruskuntoa motivoivilla ja voimaannuttavilla harjoituksilla.

Kävelystä juoksuun – 7 viikkoa

Juoksukunnosta haaveileville aloittelijoille, jotka eivät vielä pysty juoksemaan yhtäjaksoisesti tai juoksu on todella raskasta. Kurssi perustuu kävelyn ja hölkän vaihteluun sekä monipuolisiin harjoituksiin.

Juoksukunnon parantaminen – 8 viikkoa

Kokeneemmille juoksijoille, jotka pystyvät juoksemaan jo jonkin matkaa, mutta juoksu tuntuu aina tahmealta. Kurssin tavoitteena on juosta helpot 5-8 km ja löytää kuuluisa juoksijan flow.

Juoksukunnon ylläpito – 6 kuukautta

Säännöllisesti 5-10 km lenkkejä juokseville harrastejuoksijoille. Kurssi sisältää vaihtelevien juoksuharjoitusten lisäksi monipuolisia lihaskunto- ja intervalliharjoituksia.

Vahva juoksupaketti – 10 kuukautta

Sisältää Kävelystä juoksuun, Juoksukunnon parantaminen ja Juoksukunnon ylläpito -kurssit. Maksimaalista hyvinvointia vähintään 10 kuukaudeksi.

VAHVA ELÄMÄ -juoksukurssien avulla voit palkita kaikkia työntekijöitä riippumatta siitä, missä päin Suomea tai maailmaa he työskentelevät, sillä verkkojuoksukurssit eivät ole sidottuja paikkaan eikä aikaan. Kaikki ohjelmat sisältävät varsinaisten juoksuharjoitusten lisäksi palauttavat harjoitukset sekä ohjeet lämmittelyille ja loppujäähdyttelyille. Treeniohjelmat ovat helposti muokattavissa omaan arkeen ja kuntotasoon sopiviksi ja soveltuvat myös kaikkein huonokuntoisimmille, eli heille jotka tätä lahjaa eniten tarvitsevat.


Henkilöstön ilmoittautuminen on tehty työnantajalle helpoksi, eikä sinun tarvitse kuin jakaa kurssien linkit henkilöstöllesi, ja me hoidamme loput. Laskutamme teitä vain todellisten käyttäjien mukaan. Et maksa yhtään ylimääräistä ja voit antaa työntekijöillesi terveyttä edistävän vaihtoehdon tavaralahjan sijaan. 


LISÄÄ JUOKSUKURSSEISTANI VOIT LUKEA TÄSTÄ.


Laita postia tai soita, niin katsotaan teille sopiva joululahjapaketti. Sovin mielelläni kanssasi myös videopalaverin ja kerron tuotteistani ja yhteistyömahdollisuuksista lisää.


Rebekka

040 539 5072

rebekka@vahvaelama.com


117 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page