top of page
Oletko huonokuntoinen ja haluat lempeän lähdön kohti parempaa jaksamista?
Sunnuntaina 5.2. starttaava Pohjalta peruskuntoon STARTTI ja Pohjalta peruskuntoon JATKO nyt hurjaan yhteishintaan VAIN 69 € (norm. 128 €)!

Tarjous voimassa 20.1.-4.2.2023

Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla!

"Rebekalla on ihana tapa ohjata armollisempaan tapaan treenata. Ja Rebekan video-ohjaukset on ihan huippua, tuntuu kuin olisi oma valmentaja olkkarissa valmentamassa mua."

- Taina 

Haluan madaltaa kynnystäsi aloittaa liikunta niin matalaksi kuin ikinä pystyn.

 

Tästä syystä saat nyt PUOLEN VUODEN kotitreeniohjelman super edulliseen hintaan 69 € (norm. 128 €), jolloin maksat monipuolisesta valmennuksesta vain 11,50 euroa kuukautta kohden.

⭐ Sunnuntaina 5.2. aloitetaan! ⭐ 

 

Saat puolen vuoden ajan joka sunnuntai sähköpostiisi viikon treeniohjelman, joka sisältää 2-4 eri pituista treeniä tai harjoitusta.

 

Harjoitusten pituudet vaihtelevat muutamista minuuteista noin tunnin kokonaisuuksiin lämmittelyineen ja loppujäähdyttelyineen.

 

Monipuolinen ohjelma pitää sisällään kotitreenit, lämmittelyt, loppujäähdyttelyt sekä liikkuvuus- ja kehonhuoltoharjoitukset, KAIKKI ALUSTA LOPPUUN VIDEO-OHJATTUNA.

 

Teen jokaisen harjoituksen kanssasi -ihan kuin olisin olohuoneessasi valmentamassa juuri sinua.

Sinun ei tarvitse kuin klikata treenivideo auki ja tehdä ohjauksessani.

 

Annan myös paljon helpottavia vaihtoehtoja haastavimmille liikkeille, jotta saat taatusti onnistumisia.

Ohjelma sisältää kotitreenien lisäksi progressiivisesti etenevät kävelylenkit, sekä paljon vinkkejä liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen.

 

Olen suunnitellut Pohjalta peruskuntoon STARTIN ja JATKON tuomaan sinulle paljon onnistumisia ja saamaan arkesi tuntumaan helpommalta ja energisemmältä. Tule rohkeasti mukaan!

Terveisin,

Valmentajasi Rebekka

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

""Ei voi kuin todeta, että kyllä tää on mulle just hyvä kurssi. Mutta huomaan kuinka onneton liikkuvuus ja kunto on. Mut onneksi treeenit sen verran kevyitä että selviää."

 

 - Sanna -

​SINULLE JOKA:

 • haluat maltillisen ja rauhallisesti etenevän kotitreeniohjelman

 • olet huonokuntoinen ja pelkkä arjessa toimiminen voi tuntua raskaalta

 • pystyt kävelemään vain lyhyitä matkoja

 • haluat paremman lihaskunnon

 • et ole harrastanut liikuntaa vuosiin tai koskaan

 • haluat parantaa toimintakykyäsi ja jaksamistasi

 • kaipaat terveempää oloa ja energisempää elämää

 • haluat pystyä helposti muokkaamaan treeniohjelmaa omaan arkeen ja kuntoon sopivaksi.

Pohjalta peruskuntoon STARTTI ei ole pikakuuri laihdutukseen tai kunnon parantamiseen, vaan lempeä aloitus kohti pysyviä elämäntapamuutoksia.

 

Kahdeksan viikon STARTIN jälkeen jatkat neljän kuukauden JATKO -valmennuksen parissa lähes heinäkuun loppuun asti.

Tässä valmennuksessa ei treenata veren maku suussa tai itseään väkisin pakottaen, vaan niin että opit ylläpitämään treenimotivaatiotasi kivoilla treeneillä läpi koko elämän.

Kurssi sisältää simppeleitä kehonpainotreenejä, energisoivia liikkuvuusharjoituksia, peruskuntoa kehittäviä kävelylenkkejä sekä hyvinvointiin ja ravintoon liittyviä vinkkejä.
 

​MUUTA:​​

 • Voit aina venyttää treeniviikkoasi pidemmäksi, jos treenimäärä on sinun arkeen ja jaksamiseen liikaa. Mitä paremmin muokkaat valmennusta itsellesi sopivaksi, sen paremmin se toimii! Saat kurssin alussa ohjeet ohjelman soveltamiseen.

 • Kurssilla saat vinkkejä terveellisen elämänmuutoksen tekemiseen. Tämä valmennus ei sisällä spesifejä ruokavalio-ohjeita, vaan ainoastaan ohjeet ruokailutottumusten muuttamiseksi terveelliseksi ja treeniä sekä mahdollista painonpudotusta tukevaksi.

 • Ohjelma on joustava, joten sitä ei ole noudatettava orjallisesti ja kuntosi paranee silti. Voit tehdä treenit oman aikataulusi mukaan milloin tahansa.

 • Oma suljettu Facebook-ryhmä vertaistukea varten.

 • Valmentajan tuki alusta loppuun. Voit aina kysyä apua ja vinkkiä suljetussa ryhmässä tai sähköpostitse.

_W4A7032-min.jpg

REBEKKA JAAKKOLA

Olen CrossFit Kirkkonummen ja Vahva Elämä -yritysten perustaja ja Naisten Kympin virallinen valmentaja.

Minulla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksista sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Olen erikoistunut tuottamaan palveluita kaikille, jotka haluavat järkevää ja armollista treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

Itse olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä tahansa iässä elämänsä parhaassa kunnossa. Toiveet ja tavoitteet omalle kunnolle ovat yksilöllisiä ja muuttuvat elämän aikana. Yhdelle elämänsä kunnossa oleminen voi tarkoittaa kykyä juosta edes 100 metriä yhtäjaksoisesti, toiselle lihaksiltaan vahvaa kehoa ja kolmannelle selviytymistä arjesta kevyesti.

Vuosien valmennuskokemuksella ja omien treenieni myötä tiedän, että parasta tulosta tuo treeni, joka etenee tasaisen varmasti ja maltillisesti. Mitä maltillisemmin etenet ja otat muun arkesi huomioon harjoittelussa, sen kestävämpää on kehityksesi. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi selkeillä ohjeilla ja helposti toteutettavilla treeneillä.

Olen CrossFit Kirkkonummen ja Vahva Elämä -yritysten perustaja, hyvinvointivalmentaja  ja Naisten Kympin virallinen valmentaja.

Minulla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksista sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta.

 

Olen erikoistunut tuottamaan palveluita kaikille, jotka haluavat järkevää ja armollista treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

Itse olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä tahansa iässä elämänsä parhaassa kunnossa.

 

Toiveet ja tavoitteet omalle kunnolle ovat yksilöllisiä ja muuttuvat elämän aikana. Yhdelle elämänsä kunnossa oleminen voi tarkoittaa kykyä juosta edes 100 metriä yhtäjaksoisesti, toiselle lihaksiltaan vahvaa kehoa ja kolmannelle selviytymistä arjesta kevyesti.

Vuosien valmennuskokemuksella ja omien treenieni myötä tiedän, että parasta tulosta tuo treeni, joka etenee tasaisen varmasti ja maltillisesti. Mitä maltillisemmin etenet ja otat muun arkesi huomioon harjoittelussa, sen kestävämpää on kehityksesi. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi selkeillä ohjeilla ja helposti toteutettavilla treeneillä.

Voit maksaa myös ePassi-, Eazybreak-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuilla.
 

bottom of page