top of page
Haluaisitko, että juokseminen tuntuisi mukavalta? Tein sinulle valmennuksen, jonka avulla onnistut! Lupaan, että alat nauttia juoksemisesta. 

KÄVELYSTÄ JUOKSUUN
8 VIIKOSSA

Kahdeksan viikon jälkeen pystyt juoksemaan jopa 20 minuuttia yhtäjaksoisesti!

"Eipä ole vielä koskaan tuntunut juokseminen näin helpolta ja kevyeltä."

- Jenni -

Olen Rebekka Jaakkola, hyvinvointi- ja juoksuvalmentaja. Olen erikoistunut suunnittelemaan helppoja ja motivoivia verkkovalmennuksia erityisesti ruuhkavuosiin, sillä tiedän kokemuksesta, miten vaikeaa on saada sovitettua treeniä kiireiseen arkeen.

Tämän armollisen verkkovalmennuksen jälkeen sinäkin pystyt juoksemaan 20-30 minuuttia yhteen putkeen

- ilman, että happi loppuu

- ilman, että jalat tuntuvat painavan tonnin

- ilman veren makua suussa

- niin että nautit.

 

Valmennuksessa edetään pienin askelin. Kun seuraat tekemääni ohjelmaa, peruskuntosi kohoaa kuin huomaamatta ja askel kevenee viikko viikolta. Haluan, että nautit joka askeleesta.

 

8 vuoden valmennuskokemuksen jälkeen omalla CrossFit-salilla ja yli 6000 myydyn verkkovalmennuksen kokemuksella ymmärrän, että juoksun aloittaminen ei ole helppoa. Monesta juoksu tuntuu raskaalta ja tylsältä.

 

Nyt siihen tulee muutos!

 

Tällä kurssilla löydät juoksun ilon ja pystyt juoksemaan helposti.

"Ekaa kertaa koko elämäni aikana 20 minuuttia putkeen!"

- Tiina -

0W4A7871.jpg

Valmennuksen sisältö

 • Viikottainen treeniohjelma suoraan sähköpostiisi, missä se on käytettävissäsi niin kauan kuin sen säilytät. Ei aikapaineita!

 • Progressiivisesti ja maltillisesti etenevä, erityisesti ruuhkavuosiin suunniteltu juoksuohjelma.
   

 • Elämä saattaa yllättää. Sairastumisten tai vaikka työkiireiden takia treenejä voi joutua lykkäämään. Se ei haittaa. Annan ohjeet myös siihen, kuinka jatkaa keskeytyksen tai pidemmän tauon jälkeen.

 • 1–2 viikottaista juoksulenkkiä, jotka voit tehdä myös hitaampaa tahtia oman arjen mukaan​.

 • Video-ohjatut lämmittelyt ja loppujäähdyttelyt joka treenille.

 • 1-2 viikottaista palauttavaa kävelylenkkiä.

 • 1-2 viikottaista video-ohjattua palauttavaa ja kehoa vetreyttävää liikkuvuus-/kehonhuoltoharjoitusta.

 • Vinkkejä juoksutekniikkaan, ​harjoitteluun ja hyvinvointiin.

 • Vahva elämän suljetun Facebook-ryhmän vertaistuki sekä valmentajan tuki.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Ekaa kertaa koko elämäni aikana 20 minuuttia putkeen!"

"Tämä toimii! Käytännössä lähdin aika lailla nollasta, vaikka olen joskus aiemminkin yrittänyt juosta. Minuutti juoksua putkeen oli vielä 8 viikkoa sitten omanlaisensa saavutus, mutta tänään kurssin viimeisenä treenipäivänä juoksin - hitaasti mutta varmasti - ekaa kertaa koko elämäni aikana 20 minuuttia putkeen! Ihan mahtava olo, tätä on jatkettava ja jatkokurssi onkin jo ostettuna."

 

 - Tiina -

Kun aloitat tänään, vaihdat kävelystä juoksuun 8 viikossa ja juokseminen tuntuu mukavalta!

Kävelystä juoksuun -verkkovalmennuksen suunnitelma on simppeli

Valmennus etenee pienin askelin viikko viikolta

 

Kukaan ei jaksa treenata kovin pitkään montaa kertaa viikossa, joten tätä valmennusta voit tehdä juuri sinulle sopivaan tahtiin. Näin motivaatiosi pysyy koko ajan ja haluat treeniä lisää.

Valmennus sopii erityisesti aloitteleville juoksijoille sekä kaikille juoksusta kiinnostuneille, jotka vasta haaveilevat juoksukunnosta.​

Kävelystä juoksuun -valmennuksen päätteeksi olet saavuttanut jotain, josta useimmat ihmiset unelmoivat koko ikänsä sitä saavuttamatta, eli jaksat juosta vähintään 20 minuuttia ja juoksu tuntuu koko ajan hyvältä!

Oletko valmis vaihtamaan kävelystä juoksuun?

 

Mahtavaa! Klikkaa vain alapuolella olevaa nappia ja varaat paikkasi seuraavan yhteislähtöön.

Rebekka Jaakkola juoksemassa urheilukentällä
_W4A7032-min.jpg

REBEKKA JAAKKOLA

Olen CrossFit Kirkkonummen ja Vahva Elämä -yritysten perustaja ja Naisten Kympin virallinen valmentaja.

Minulla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksista sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Olen erikoistunut tuottamaan palveluita kaikille, jotka haluavat järkevää ja armollista treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

Itse olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä tahansa iässä elämänsä parhaassa kunnossa. Toiveet ja tavoitteet omalle kunnolle ovat yksilöllisiä ja muuttuvat elämän aikana. Yhdelle elämänsä kunnossa oleminen voi tarkoittaa kykyä juosta edes 100 metriä yhtäjaksoisesti, toiselle lihaksiltaan vahvaa kehoa ja kolmannelle selviytymistä arjesta kevyesti.

Vuosien valmennuskokemuksella ja omien treenieni myötä tiedän, että parasta tulosta tuo treeni, joka etenee tasaisen varmasti ja maltillisesti. Mitä maltillisemmin etenet ja otat muun arkesi huomioon harjoittelussa, sen kestävämpää on kehityksesi. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi selkeillä ohjeilla ja helposti toteutettavilla treeneillä.

Kävelystä juoksuun -valmennus 49 €

Voit maksaa myös ePassi-, Eazybreak-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuilla.
 

bottom of page