top of page

JUOKSUKUNNON PARANTAMINEN
- kevyt vitonen 12 viikossa

Tällä verkkokurssilla löydät juoksun flown.

JUOKSUKUNNON PARANTAMINEN - kevyt vitonen 12 viikossa​ 

"Aloitin juoksukunnon parantaminen -kurssin tavoitteenani oppia nauttimaan juoksusta ja sain kurssista sen sekä vielä enemmänkin."

- Elena -

Rebekka Jaakkolan JUOKSUKUNNON PARANTAMINEN - kevyt vitonen 8 viikossa -verkkovalmennus sopii sinulle, joka olet aloittelija juoksutreeneissä, mutta pystyt kuitenkin juoksemaan muutamankin kilometrin yhtäjaksoisesti. Pidemmät matkat tuntuvat raskailta ja tukkoisilta.

Ohjelman tarkoitus on parantaa peruskuntoa tasaisen varmasti ja kurssin lopussa kykenet juoksemaan 5 km niin, että se tuntuu koko ajan hyvältä. Kurssin avulla opit myös järkevän juoksutreenin perusteet.

Tämä ei ole tekniikkakurssi, mutta joitain tekniikkavinkkejä tulet saamaan matkan varrella.

 

Valmennus sisältää vaihtelevia ja super motivoivia juoksutreenejä sekä video-ohjatut kehonpaino- ja liikkuvuusharjoitukset tukemaan juoksukuntoasi.

Ohjelma solahtaa kiireiseenkin arkeen helposti ja vaivattomasti, sillä voit tehdä sitä täysin omaan tahtiin ja tuloksia tulee.

Valmennusohjelma tulee suoraan sähköpostiisi, jossa voit säilyttää sitä niin kauan kuin haluat. Ei siis huolta siitä, että ohjelma häviäisi ennen kuin olet saanut sen tehtyä.

49€

Rebekka Jaakkola juoksemassa urheilukentällä

  • Viikottainen treeniohjelma suoraan sähköpostiisi (löytyy myös Campwire-kurssialustalta).

  • Progressiivisesti ja maltillisesti etenevä juoksuohjelma ja ohjeet sen soveltamiseen.

  • 1-2 erilaista juoksulenkkiä viikossa.

  • 1-2 juoksua tukevaa matalasykkeistä video-ohjattua lihaskuntotreeniä viikossa.

  • 1-2 video-ohjattua liikkuvuus-/kehonhuoltoharjoitusta viikossa aktivoimaan verenkiertoa ja pitämään kehon vetreänä.

  • Video-ohjatut lämmittelyt ja loppujäähdyttelyt joka treenille.

  • Vinkkejä harjoitteluun ja hyvinvointiin.

  • Vapaaehtoinen testitreeni mittaamaan edistymistä.

  • Vahva elämän suljetun Facebook-ryhmän vertaistuki sekä valmentajan tuki.

SISÄLTÖ

49€

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

"Aloitin juoksukunnon parantaminen -kurssin tavoitteenani oppia nauttimaan juoksusta ja sain kurssista sen sekä vielä enemmänkin. Kurssin aikana juoksutreeneistä tuli vähitellen asia, jota oikein odotin. Treenejä oli helppo seurata ja tilanteen mukaan tarvittaessa muokata. Tavoitematkani oli 5km lenkki ja kurssin päätyttyä juoksin matkan 3 minuuttia nopeampaa. Hienointa oli huomata, että tavoitematkalla keskisykkeeni oli kurssin aikana laskenut 150 -> 135! Innolla jatkan juoksuharjoittelua ja seuraavaksi on tarkoitus aloittaa juoksukunnon ylläpito -kurssi." 

- Elena -

Voit helposti muokata ohjelmaa omaan arkeen ja jaksamiseen sopivaksi.

Valmennus tähtää juoksun flowhun, ei mahdollisimman nopeaan matkaan.

_W4A7032-min.jpg

REBEKKA JAAKKOLA

Olen CrossFit Kirkkonummen ja Vahva Elämä -yritysten perustaja ja Naisten Kympin virallinen valmentaja.

Minulla on vuosien kokemus crossfit-, juoksu- ja liikkuvuusvalmennuksista sekä erilaisten treeniohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Olen erikoistunut tuottamaan palveluita kaikille, jotka haluavat järkevää ja armollista treeniä mahdollisesti stressaavaan ja kiireiseen arkeen.

Itse olen 49-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä tahansa iässä elämänsä parhaassa kunnossa. Toiveet ja tavoitteet omalle kunnolle ovat yksilöllisiä ja muuttuvat elämän aikana. Yhdelle elämänsä kunnossa oleminen voi tarkoittaa kykyä juosta edes 100 metriä yhtäjaksoisesti, toiselle lihaksiltaan vahvaa kehoa ja kolmannelle selviytymistä arjesta kevyesti.

Vuosien valmennuskokemuksella ja omien treenieni myötä tiedän, että parasta tulosta tuo treeni, joka etenee tasaisen varmasti ja maltillisesti. Mitä maltillisemmin etenet ja otat muun arkesi huomioon harjoittelussa, sen kestävämpää on kehityksesi. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi selkeillä ohjeilla ja helposti toteutettavilla treeneillä.

Ohjelma sopii erinomaisesti ruuhkavuosiin.
 

49€

Voit maksaa myös ePassi-, Eazybreak-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuilla.
 

bottom of page